За нас (архив) ● ИЛТЕКС
Top
Лидер в производството на суха храна за кучета и котки

ИЛТЕКС е лидер на българския пазар в производството на сухи гранулирани храни за кучета и котки и пакетаж под собствени и чужди търговски марки.

 

Търговската дейност на ИЛТЕКС се разпростира, както на българския, така и на международния пазар в продажби на гранулирани и консервирани храни за домашни любимци.

 

Освен богата гама от продукти под собствени марки ИЛТЕКС предлага на партньорите си изработване на частни марки гранулирани и консервирани храни в различни разфасовки.

 

Амбициите на фирмата са да увеличава обема на стокооборота си като разширява броя на клиентите и партньорите си благодарение на коректни отношения, реализирани инвестиции в производството и успешни търговски практики.

Качествен контрол

ДПП (Добра Производствена Практика)

За нас качеството на произвежданата продукция е от най-голямо значение.

Илтекс ЕООД разполага със собствена лаборатория в своята база, в която се прави цялостен контрол и анализ, както на суровините, които влагаме в производството, така и на крайния готов продукт.. Внимателно подбираме и суровините, които се влагат в процеса на производство, като следим и за правилното им съхранение. Работим с утвърдени доставчици, както на българския, така и на европейския пазари. Лабораторния анализ се провежда на “входа” – при доставките, по време на производство и на “изхода” – при крайния, готов продукт. Екип от специализирани и обучени хора следят за правилното протичане както на технологичните така и на производствения процеси. Всички тези предпоставки ни нареждат сред най-добрите производители на гранули за кучета и котки на българския пазар, без конкуренция в съотношение “цена-качество”.

НАШАТА АПАРАТУРА

НАШАТА ИСТОРИЯ

Фирма ИЛТЕКС ЕООД е основана през 1996 със седалище и адрес на управление гр. Варна. Първоначалната дейност на фирмата е била дистрибуция на храни за животни под чужди търговски марки. През годините ИЛТЕКС успява да изгради стабилна дистрибуторска мрежа в цялата страна в този пазарен сегмент. През 2001 фирмата отваря пакетажен цех и започва пакетирането на собствени търговски марки, които успява успешно да наложи на българския пазар. През 2016 е основана фабриката за собствено производство на суха екструдирана храна за кучета и котки и производството им под вече наложените, собствени търговски марки. Фабриката успешно функционира и до днес, като към днешна дата ИЛТЕКС търгува, както на Българския пазар, така и на европейския и извън него.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Ние работим успешно в партньорство с най-големите вериги супермаркети, както и със специализирани магазини, ветеринарни кабинети и традиционен канал. Имаме множество клиенти дистрибутиращи продукцията, както на родния пазар, така и в страни в и извън ЕС.