Top

Политика за поверителност

Ние, от ИЛТКС ЕООД (www.iltex.bg), предоставяме своите услуги и градим отношенията с нашите клиенти и потребители на базата на коректност и прозрачност. Затова нашата политика за защита на личните данни е разработена в разбираема и лесно достъпна форма, в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета на Европа от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО. Споделените от Вас лични данни се обработват от нас съгласно тази политика. Моля, запознайте се внимателно с пълния текст на политиката за поверителност във връзка с обработването на лични данни. При възникнали въпроси, можете да се свържете с нас на посочените по-долу координати.

 

1. Кои сме ние и как да се свържете с нас?

Сайтът WWW.ILTEX.BG е собственост на ИЛТКС ЕООД, ЕИК BG-103790433, с адрес: село Слънчево ПИ127005, електрона поща: office@iltex.bg, телефон (+359) 877 500 028. Дружеството, отговорно за защита на личните данни, които споделяте с нас, е администратор и обработва лични данни по смисъла на приложимото законодателство за защита на данните. Зачитането и опазването на Вашите лични данни е Ваше право и наше задължение. Ние гарантираме, че процесите по защитата на личните данни и сигурността съпътстват всички наши действия.

 

2. Какво представляват “бисквитките” и защо ги използваме?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се разполагат на Вашия компютър от уеб сайтовете, които посещавате. Те са широко използвани и имат за цел да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запазят определена информация, свързана с Вашите предпочитания.

Всяка “бисквитка” е уникална за Вашия браузър и съдържа анонимна информация. Съдържанието включва наименованието на домейна, от която идва, “продължителността на живота” й и стойност, обикновено под формата на произволно генериран номер.

 

3. Какви “бисквитки” използваме?

“Бисквитки” за сигурност и идентифициране:

  • Да разпознаят потребителя в рамките на конкретната сесия
  • Да контролират сигурността и избрания език от потребителя в сайта
  • Да гарантират, че информацията, която потребителя въвежда, се вижда единствено от него

Бисквитките за сигурност и идентифициране се изтриват автоматично след прекратяване на сесията на Вашия браузър и ли се пазят за ограничено време с цел осигуряване на безпрепятствена работа със сайта. Важно е да се отбележи, че тези, както и останалите видове бисквитки на сайта, не съхраняват въведените лични данни.

“Бисквитки” за ефективност и функционалност:

“Бисквитките” за производителност целят събиране на статистическа информация и предоставяне на съдържание спрямо индивидуалните предпочитания на потребителите. Чрез тях ние анонимно измерваме броя посещения, разгледаните страници, активността на посетителите, както и повторните посещения на сайта. Тези “бисквитки” ни помагат да анализираме трафика, което ни позволява да подобряваме уебсайта, както и цялостното потребителско изживяване.

 

4. Управляване и изтриване на “бисквитки”?

Моля, имайте предвид, че голяма част от “бисквитките”, които използваме, ще подобрят сърфирането Ви в нашия уебсайт, а останалата част са важни за гарантиране сигурността на достъпа.

В зависимост от използваният браузър Вие имате възможност:

  • Да разрешите или откажете съхранението на бисквитки от всички източници
  • Да настроите известие, което при всяка нова “бисквитка” ще иска разрешение за приемане или отказване

Повечето браузъри са настроени да приемат “бисквитки” по подразбиране. Въпреки това, ако не желаете “бисквитките” да бъдат съхранявани на Вашия компютър, Вие имате възможност да ги ограничите чрез промяна на настройките на ползвания браузър.

 

Тази политика е актуализирана за последно през март 2021.