Доставка и връщане ● ИЛТЕКС
Top

Доставка и връщане

1. ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Екипът на ИЛТЕКС ЕООД осъзнава, че живеем в изключително забързано ежедневие и времето никога не ни стига.

Нашата цел е максимално да Ви улесним и да спестим от Вашето време, като доставим поръчката Ви до вратата на посочен от Вас адрес, в максимално кратък срок, както и имате опцията да си вземете поръчката от избран от Вас офис на SPEEDY.

Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до вратата на клиента. Доставката се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни.

В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез email или по телефона.

Доставките от ИЛТЕКС ЕООД се извършват чрез куриер, а плащането има възможност да се направи чрез наложен платеж при доставка или с карта. При плащане с карта ИЛТЕКС ЕООД няма достъп до Вашите данни и те са напълно защитени от банковата система на Борика.

 

2. ВРЪЩАНЕ

Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от четиринадесет работни дни, считано от датата на нейното получаване.

В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност.

Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация.

В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Правото за отказ не важи за:

  • запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето
  • стоки, които подлежат на бързо разваляне, имат специален режим на съхранение. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти

Ако Вашата поръчка е изпратена на адрес, тя трябва да бъде върната в нашият централен склад. Сумата ще Ви бъде възстановена по банков път до 14 работни дни.

Задължително е при връщане на даден артикул или поръчка, тя да бъде придружена с КАСОВА БЕЛЕЖКА.

Тази политика е актуализирана за последно през март 2021.